3
byggetilbud inden for 24 timer

  • Vi sikrer dine ønsker og krav bliver opfyldt
  • Du får gratis rådgivning fra din egen personlige konsulent
  • Adgang til vores håndplukkede håndværker i hele landet
  • Vi kontrollerer og kvalitetssikrer resultatet
Få det perfekte tilbud

Til private

Vi har gjort det nemt for dig i din søgen efter en håndværker, med det rigtige tilbud og den rette rådgivning. Indhent et tilbud herunder, læn dig tilbage, og bliv kontaktet indenfor 24 timer.

Indhent tilbud

Til håndværkere

Kan du se dig selv arbejde mere med de lokale opgaver du brænder for og have en dialog med din kontaktperson hos SimpelByg, som hjælper med at fylde din ordrebog op? Klik her nu.

Ansøg her

Hvordan foregår processen?

Du indsender en beskrivelse af din opgave så detaljeret som muligt, så vores konsulenter ved hvad opgaven drejer sig om.

Herefter vil vi gennemgå din opgavebeskrivelse, og finde den helt rigtige håndværker som matcher din opgave på bla. geografi og kvalifikationer.
Hvis du ønsker at gennemgå opgaven med os, kan du vælge at blive kontaktet enten via mail eller telefon af en af vores servicemedarbejdere.

Indenfor 2 hverdage, vil en af vores håndværkere som på forhånd ved alt om din opgave tage kontakt til dig og give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Hvis ikke kemien er der mellem dig og håndværkeren, finder vi blot en anden.


Vores service er gratis, og vi dækker hele landet.

Start dit byggeprojekt med SimpelByg idag, og få det helt rigtige tilbud.

 

Afdækning af behov

Først skal du indsende en beskrivelse af din opgave. Gerne så detaljeret som muligt, så vores håndværkere ved hvad opgaven drejer sig om.

Rådgivning

Herefter skal vi vide om du har brug for rådgivning fra os. Hvis ikke skal du blot lade feltet stå tomt, inde på formularen.

Matching

Vi udvælger nu en håndværker udfra dine ønsker. Inden for 48 timer, vil du blive kontaktet af en håndværker som på forhånd ved alt om din opgave. Hvis ikke du føler kemien er der med håndværkeren finder vi blot en ny.

Udførsel

Vælger du den henviste håndværker, vil i blot skulle aftale dag og tidspunkt du ønsker projektet udført.

Evaluering

Når opgaven er afsluttet, vil vi muligvis tage kontakt til dig for at høre hvordan hele processen er foregået, og om du er glad og tilfreds med håndværkeren og resultatet.

Udfyld denne
formular, og vi kontakter dig

## FORM:1 ##

det rigtige byggetilbud inden for 24 timer

Direktør i SimpelByg ApS

(+45) 70 60 56 22

Jeg er direktør i SimpelByg ApS, hvis koncept er at alle skal være trygge i deres søgen efter en kvalitetsvurderet håndværker. Årsagen var, at jeg oplevede at private kunne fare vild i søgen efter håndværkere. Simpelbyg er skabt med den vision om, at det skal være nemt at finde den rigtige håndværker, få den rette rådgivning og det helt rigtige tilbud, ganske gratis uanset hvor i landet man bor.

Håndværker tilbud

Overvejer du at få lavet nogle ændringer i dit hjem, eller måske en større ombygning eller tilbygning? Det kan være en jungle at finde ud af, hvem man skal bruge af håndværkere, hvem der kan koordinere projektet, rækkefølgen af arbejdet etc. Og hvor meget kommer det til at koste i den sidste ende? Hvad ligger murer priser på? Hvor meget løber en elektriker pris op i? Når du får tilbud fra håndværker, vvs tilbud og maler tilbud, kan det være, at du har glemt også at få et murer tilbud, og du ved ikke, hvad det færdige projekt helt nøjagtigt løber sig op i.

Her er det vigtigt at have nogen, der kan koordinere hele projektet og give et færdigt tilbud. Og det skal selvfølgelig være nogen, der råder over nogle dygtige og kompetente billige håndværkere, der kan udføre arbejdet tilfredsstillende. Vi råder over dygtige håndværkere i hele Danmark, så vi har et bredt netværk af lokale håndværkere til at udføre netop dit projekt. De folk, vi råder over, er mennesker, der hver især er stolte af netop deres fag og håndværk.

Simpel byg

Her hos SimpelByg er vi specialister i at hjælpe private med deres projekter i hjemmet. Vi er en virksomhed, der består af erfarne og dygtige folk. Når du kontakter os for at fortælle om dit kommende projekt samt det budget, som du vil bruge på opgaven, kan vi skabe det perfekte match mellem dig og håndværkerne. Vi har overblikket, så vi ved, hvor vi skal begynde og slutte. Hos os kan du få et samlet byggetilbud. Med et tilbud fra tømrer eller andet tilbud håndværker som vi kan være behjælpelige med, kan du hurtigt få sat gang i en ny renovering af din ejendom eller en fornyelse af haven, terrassen eller indkørslen.

Indhent håndværkertilbud

Når du skal have et håndværker tilbud, brolægger tilbud eller måske tilbud anlægsgartner, fordi have, terrasse og indkørsel også trænger til en overhaling, vil det være nemt at kontakte SimpelByg, så du får håndværkertilbud samlet, og vi har styr på hele processen, så det sker i den rigtige rækkefølge, og det hele er timet og tilrettelagt.

Håndværkertilbud hus

Hvis du går med tanker om at flytte og snart skal sætte dit hus til salg, kunne det måske være en god idé at indhente et malertilbud, så det hele står indflytningsklart. Vi er behjælpelige med et tilbud på malerarbejde, så det hele kan blive frisket op. Og hvis du har købt en ejendom, der er solgt som et håndværker tilbud, så kan du også have stor gavn af at kontakte os. Vi kan give dig det hele samlet, både tilbud tømrer, tilbud elektriker, tilbud maler, tilbud vvs, tilbud murer, så du ikke skal ringe rundt 117 steder. Find håndværker hos SimpelByg, vi gør det nemt for dig. Det er også nemmere at gå i banken med et samlet tilbud på din boligdrøm, hvis du skal låne penge til projektet. Det kan være sværere at låne penge, hvis det hele ikke er overskueligt og specificeret ud, hvad de enkelte renoveringer koster.

Få håndværkertilbud

Kontakt os her hos SimpelByg og få et gratis og uforpligtende håndværker tilbud, så du hurtigt og nemt kan få sat gang i dine boligdrømme. Om det er anlægsgartner tilbud, pris på malerarbejde, vvs priser, tømrer tilbud, elektriker tilbud, murerarbejde pris eller andet, så er vi de helt rigtige at kontakte. Find en håndværker ved vores hjælp og vejledning. Vores kundeservice er til for at hjælpe og rådgive dig, så du på ingen måde er i tvivl om hvilken håndværker, som du har brug for til at gøre dine drømme til virkelighed.

Kontakt os

 
  
 


Simpelbyg.dk

SimpelByg er en virksomhed som hjælper private med deres projekter i hjemmet. Vi er et hold af dygtige og erfarne folk, som hver dag leder efter det perfekte match mellem håndværkere og private. Når du går ind og kontakter os, og fortæller om dit budget samt dit projekt, ved vi straks hvor vi skal begynde og slutte.

Kontakt

Fabriksvej 36.
6000 Kolding
+45 70 60 56 22
kontakt@simpelbyg.dk