Find din næste medarbejder her

Har du brug for faglært arbejdskraft til din virksomhed? 

Vi ved at det kan tage rigtig langtid, at finde den rette medarbejder. Det fjerner fokus fra det du som håndværker er bedst til. Det kan både være svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt at hyre den forkerte kandidat. Hos SimpelByg, går vi op i at være den foretrukne rekrutteringspartner, så vi kommer godt fra start. Vi stiller samtidig en garanti hos os, så du ikke fejlansætter. Hør meget mere om rekrutteringsprocessen, ved at udfylde en formular til højre.

Entreprenør Frederik Jensen
Entreprenør Frederik Jensen
Læs mere
Jeg kan godt lide at have en fast konsulent man kan ringe til fra morgenen af, og lave lidt sjov og spas med, og det kan man her samtidig med at det er et seriøst samarbejde. Den dag i dag, står jeg med 4 fastansatte takket været SimpelByg.
BBH Byg
BBH Byg
Læs mere
Det har været super nemt, også er det gået utroligt stærkt. Det er jo nemmere end alt muligt andet og man slipper selv for at bruge tid på at snakke med kandidater og søge rundt. Det har været 100 gange bedre end andre steder jeg har talt med angående rekruttering og vikar. Idag har jeg 2 nye fastansatte til min virksomhed som jeg er utroligt glade for.
Claus Dalsgaard A/S
Claus Dalsgaard A/S
Læs mere
Jeg syntes det gik rigtig godt med hele rekrutteringsproccesen, og samtidig havde vi også en rigtig god dialog. SimpelByg har været gode til at lytte og vende tilbage med hvad vi har aftalt. Jeg er ganske godt tilfreds, og vi står nu med en ny ansat vi er rigtig glade for.
MN byg entreprise ApS
MN byg entreprise ApS
Læs mere
Jeg syntes at der har været utrolig hurtig service, folkene virker rigtig fornuftig, og kan tænke og arbejde selvstændigt. Umiddelbart har jeg kun positive ting at sige om Simpelbyg.Også er de til at snakke med. Det har været smertefrit hele vejen igennem. Idag står jeg med 4 nye ansatte
Tidligere
Næste

Fordele ved at rekruttere hos os

Flere ansatte

Vi matcher den rette kandidat

Screening

Vi screener kandidaten og snakker med tidligere arbejdsgiver

Spar penge

Når du rekruttere spare du rigtig mange penge

Fastansættelse

Du kan fastansætte kandidaten fra dag 1

Garanti

Hvis ikke du er tilfreds med kandidaten inden 14 dage, finder vi den næste uden yderligere beregning

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.