Om SimpelByg

Om SimpelByg

Hjælp til byggeprojekt - Vi guider dig igennem hele processen

Går du med planer om dit næste drømmeprojekt i dit hjem, men har svært ved at gennemskue hvilken håndværker du skal bruge? SimpelByg står klar til at hjælpe dig igennem dit næste byggeprojekt fra start til slut. Samtidig sikrer vi ligeledes at dit projekt bliver afsluttet ordentligt og til tiden, så dit næste projekt bliver så gnidningsfrit som muligt. Du får gratis vejledningen hele vejen igennem forløbet. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular, hvor vi altid sidder klar til at tage en gratis og uforpligtende snak om dit næste projekt.

path566.png
Hurtig Respons
g178.png
Gratis Rådgivning
g250.png
Alle håndværkere samlet et sted
g60.png
Landsdækkende

Hele ideen bag SimpelByg var at skabe en platform, hvor kompetente fagfolk i hele Danmark leverer en ydelse i højeste kvalitet. Derved bliver det lettere for den private at få vejledning til, hvilken håndværker man skal bruge til sit projekt. Vi er med dig under hele processen, og kan derfor sikre at byggekvaliteten er i top – Så du blot kan læne dig tilbage og nyde processen. Det eneste du som kunde skal gøre, er at udfylde vores formular med info som; hvor i landet opgaven skal udføres, hvilken håndværker du har brug for – her kan du også melde pas hvis du er i tvivl – samt hvornår du gerne vil have opgaven klaret, og til sidst en kort beskrivelse af projektet. Så kontakter vi dig, og sørger for at du bliver matchet med den bedste håndværker til netop dit projekt. Når vi formidler din opgave, skaber vi samtidig konkurrencedygtige priser, så du er sikret en fornuftig pris på dit projekt.

Vi hjælper dig med alle slags byggeprojekter, om det er nyt køkken, renovering af terrasse, VVS-arbejde eller lignende. Så står vi klar med råd og vejledning til hvordan vi sammen kan løse dit byggeprojekt helt gratis og uforpligtende. Derfor har vi i vores portefølje mange forskellige typer af håndværkere rundt omkring i landet, som alle er kvalitetssikret. På den måde får du det bedst mulige resultat. Derfor vil du også opleve at håndværkeren er fra dit lokal område så vi kan holde kvalitet i top og priserne fornuftige. Derfor kan vi også garantere at du får hurtig service, og at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

Vi søger altid håndværkere for at gøre vores netværk større, så de bedst mulige håndværkere kan byde på kundernes opgaver. På den måde sikrer vi at pris og kvalitet går hånd i hånd. Når man som håndværker bliver kunde hos os, producerer vi en reklamefilm til dem, som vi derefter deles på vores platforme så de nemmere kan opnå deres ønskede resultater. Ved at vi er mægler for både den private kunde, men også håndværkeren, kan vi sikre at ingen parter er utilfredse, hvilket gavner dig som kunde. Hos SimpelByg sætter vi en dyd i, at vores kunder og samarbejdspartnere altid har en god oplevelse og er tilfredse med resultatet. Måden vi kvalitetssikrer vores håndværkere på, er ved at lære dem og deres virksomhed at kende. Derfor består vores portefølje kun af personlige samarbejdspartnere som vi kan sige god for.

Vores kunder siger

Hos SimpelByg sætter vi en stor ære i at give vores kunder den bedst mulige kundeservice. Derfor har vi sørget for at du altid kan få et gratis og uforpligtende tilbud, fra en håndværker nær dig. Tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål med et smil på læben.

Vi træffes på tlf. +45 70 60 56 22 eller på mail kontakt@simpelbyg.dk.

Få et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt allerede i dag, og læn dig tilbage og lad os klare resten for dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.