Om SimpelByg

Om SimpelByg

Hjælp til byggeprojekt - Vi guider dig igennem hele processen

Går du med planer om dit næste drømmeprojekt i dit hjem, men har du svært ved at gennemskue, hvilken håndværker du skal bruge? SimpelByg står klar til at hjælpe dig igennem dit næste byggeprojekt fra start til slut. Samtidig sikrer vi, at dit projekt bliver afsluttet ordentligt og til tiden, så dit næste projekt bliver så gnidningsfrit som muligt. Du får gratis vejledning hele vejen igennem forløbet. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular, hvor vi altid sidder klar til at tage en gratis og uforpligtende snak om dit næste projekt.

path566.png
Hurtig Respons
g178.png
Gratis Service
g250.png
Spar tid og penge
g60.png
Håndværkere i hele landet

Vi er med dig under hele processen, og vi kan derfor sikre, at byggekvaliteten er i top, så du blot kan læne dig tilbage og nyde processen. Det eneste, du som kunde skal gøre, er at udfylde vores formular med info som; hvor i landet opgaven skal udføres, hvilken håndværker du har brug for – her kan du også melde pas, hvis du er i tvivl – samt hvornår du gerne vil have opgaven klaret, og til sidst en kort beskrivelse af projektet. Så kontakter vi dig og sørger for, at du bliver matchet med den bedste håndværker til netop dit projekt. Når vi formidler din opgave, skaber vi samtidig konkurrencedygtige priser, så du er sikret en fornuftig pris på dit projekt.

 

Vi hjælper dig med alle slags byggeprojekter. Om det er nyt køkken, renovering af terrasse, VVS-arbejde eller andet, så står vi klar med gratis og uforpligtende råd og vejledning til, hvordan vi sammen kan løse dit byggeprojekt. Derfor har vi i vores portefølje mange forskellige typer af håndværkere rundt omkring i landet, som alle er kvalitetssikret. På den måde får du det bedst mulige resultat. Derfor vil du også opleve, at håndværkeren er fra dit lokalområde, så vi kan holde kvaliteten i top og priserne fornuftige. Derfor kan vi også garantere, at du får hurtig service, og at dit projekt bliver afsluttet til tiden.

 

Vi søger altid håndværkere for at gøre vores netværk større, så de bedst mulige håndværkere kan byde på kundernes opgaver. På den måde sikrer vi, at pris og kvalitet går hånd i hånd. Når man som håndværker bliver kunde hos os, producerer vi en reklamefilm til dem, som vi derefter deler på vores platforme, så de nemmere kan opnå deres ønskede resultater. Ved at vi er mægler for både den private kunde – men også håndværkeren – kan vi sikre, at ingen parter er utilfredse, hvilket gavner dig som kunde. Hos SimpelByg sætter vi en dyd i, at vores kunder og samarbejdspartnere altid har en god oplevelse og er tilfredse med resultatet. Måden, vi kvalitetssikrer vores håndværkere på, er ved at lære dem og deres virksomhed at kende. Derfor består vores portefølje kun af personlige samarbejdspartnere, som vi kan sige god for.

Vores kunder siger

Hos SimpelByg sætter vi en stor ære i at give vores kunder den bedst mulige kundeservice. Derfor har vi sørget for, at du altid kan få et gratis og uforpligtende tilbud fra en håndværker nær dig. Tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål med et smil på læben.

Vi træffes på tlf. +45 70 60 56 22 eller på mail kontakt@simpelbyg.dk.

Få et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt allerede i dag, og læn dig tilbage, og lad os klare resten for dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.