Maler

Herunder vil du kunne læse om hvordan en maler kan hjælpe dig og hvilke forskellige maleropgaver en maler kan løse.

En maler eller en bygningsmaler, som det også kaldes, kan løse en del forskellige opgaver, men grundlæggende mestre de håndværket at male. Kender alle malerteknikker forskellige stilarter, farver og former.

Som bygningsmaler kan du både male køkken hos fru Jensen, planlægge og udføre maleopgaver på kæmpe erhvervsbyggeprojekter, udvikle nye malerprodukter eller være en del af restaureringen af fredede bygninger. Arbejdet kan foregå både indendørs og udendørs.

Uanset opgaven vil en maler skulle arbejde og tænke kreativt og kunne rådgive om stil, farvesammensætning og nye tendenser.

For en maler handler det om fornyelse og istandsættelse. Der lægges vægt på detaljen og stilsans. Udover det æstetiske ved nye friske farver kan maling især udendørs også forlænge levetiden af en boligs ydre materialer ved at beskytte mod vind og vejr. Der er ikke noget krav til autorisering af malere – det der adskiller en gør-det-selv mand fra en faglært maler er at den faglærte maler er uddannet og er derfor kvalificeret til at arbejde både med udførelse, rådgivning, design og farvelære.

Hos SimpelByg er alle malere faglærte og kvalificerer sig til alle slags maleropgaver indenfor faget.

Malere arbejder typisk i malervirksomhed – håndværkervirksomhed med speciale i malerarbejde. Malerbranchen er sæson-betonet, dvs. efterspørgslen på malere er større om sommeren, hvor vejret egner sig til udendørs arbejde. Der kan stadig være efterspørgsel på indendørs maling – typisk fra erhvervsvirksomheder.

Har du drømme om længere levetid på din boligs materialer eller andre spændende projekter på listen, så kontakt SimpelByg i dag for at høre om mulighederne for at finde en dygtig maler i dit lokalområde.

 

 

Andre håndværker artikler