Sådan indhenter du et tilbud

Sådan indhenter du et tilbud

1.

Beskriv din opgave så detaljeret som muligt

Du skal indsende en kort beskrivelse af din opgave, gerne så detaljeret som muligt. Har du billeder af dit byggeprojekt kan du også vedhæfte dette. Til sidst, skal du udfylde dine kontaktoplysninger, så vi og vores håndværkere kan træffe dig telefonisk, hvis de har spørgsmål til din opgave.

2.

Behandling af din opgave

Herefter vil vi behandle din opgave, og tage kontakt til dig hvis nødvendigt, så vi sikrer at vi finder og matcher den helt rigtige opgave til dit projekt.

3.

Håndværkeren vil kontakte dig

Når du har indsendt din opgave vil den håndværker vi finder som matcher dit krav bedst, kontakte dig indenfor 2 hverdage, med et gratis og uforpligtende tilbud. Ofte er det en god ide, at få håndværkeren ud og kigge på dit byggeprojekt, så i er sikre på at få alle detaljer med.

4.

Vil du vælge dette tilbud?

Når du har fået tilbuddet, står det dig frit for om du vælger det eller ej. Skulle der ikke være kemi mellem dig og den henviste håndværker, finder vi blot en ny.

Fordele ved at indhente et tilbud.

1.

Spar tid og penge

Hos SimpelByg, slipper du for selv at finde håndværkeren. Vi læser din opgavebeskrivelse grundigt igennem, og sikrer derfor det rette match fra start. 

2.

Personlig vejledning

Vi er med dig hele vejen. Skulle der opstå udfordringer, kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig alle ugen dage fra 8-16.

3.

Gratis service

SimpelByg er en 100% uforpligtende og gratis service. Det står dig derfor frit for om du vælger tilbuddet eller ej. Du skal heller ikke betale for at indsende din opgave. 

4.

Kvalitetssikret håndværkere

Vores håndværkere er alle kvalitetssikret. På den måde sikrer vi at de overholder aftaler, levere et ordenligt stykke arbejde, og samtidig er pålidelig og professionelle. 

Ofte stillede spørgsmål - Private

Hvis du ikke kan få fat i håndværkeren, kan du kontakte os her (indsæt link til formular) vi vil forsøge at kontakte håndværkeren. Kan vi slet ikke få kontakt. Sørger vi for at sætte dig i kontakt med en ny håndværker hvis du ønsker det.

Alle aftaler truffet via SimpelByg skal betales via faktura udstedt af håndværkeren.

Nej det koster ikke noget som privatperson at gøre brug af SimpelByg’s tjeneste, og det er muligt at bruge SimpelByg til mere end et projekt.

SimpelByg stiller ikke nogen garanti ift erstatning, det er den enkelte håndværker der står indenfor projektet og eventuelle fejl og mangler.

For at sikre at der er fokus på kvaliteten og ikke prisen får du hos SimpelByg tilbud fra én håndværker så du ikke risikerer at de enkelte håndværkere underbyder hinanden eller går på kompromis med resultatet. 

Er der ikke kemi med den første håndværker vi sender ud eller kan de ikke leve op til de forventede krav er det efterfølgende muligt at få endnu et tilbud.

 

 

Når du har været i dialog med vores samarbejdspartner og den rette er fundet vil du modtage et tilbud direkte fra håndværkeren. Skulle der være spørgsmål til tilbuddet kan du tage kontakt direkte til håndværkeren eller du kan kontakte SimpelByg som også kan tage kontakt til håndværkeren for dig. Det er altså ikke SimpelByg der sender tilbuddet

SimpelByg matcher dig med den mest relevante håndværker i dit lokalområde for at sikre det bedste forløb, samt resultat. Du må gerne indhente tilbud fra anden håndværker også, men SimpelBygs formål er at finde den håndværker der matcher dit projekt bedst, lokalt.

SimpelByg har et netværk med håndværkere indenfor alle brancher. Så når du indsender en opgave vil vi finde den/de håndværkere der kan løfte hele din opgave/opgaver. Skulle du senere hen få brug for yderligere hjælp kan du altid kontakte SimpelByg igen med henblik på at finde en håndværker til netop den opgave.

SimpelByg videregiver kun kontaktoplysninger til den håndværker der matcher dit projekt bedst. Dine oplysninger er altså ikke tilgængelige nogen steder.

Ved at foretage en grundig screening af hver samarbejdspartner ved SimpelByg hvad spidskompetencer er for den enkelte håndværker, samt hvilket resultat der kan leveres, hvorfor vi altid vil sætte dig i kontakt med en håndværker der kan løse dit projekt fra start til slut